НИСКОТАРИФНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

С ДРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

Защо Вашата резервация е направена на сигурно место?

Ние използваме сигурния протокол в интернет пространството - Secure Sockets Layer (SSL). Този протокол се явява като защита на връзката между клиентите и нашия сайт. SSL сертификатът криптира данните и защитава канала, по който се извършва комуникацията между браузъра на посетителя и уеб сървъра на сайта.

Всички данни, които преминават от браузъра на клиента до нашия сайт, са защитени и криптирани. По този начин предпазваме нашите клиенти от посегателства към поверителна информация, като телефонни номера, имейл адреси, данни от кредитни и дебитни карти и много други.

Образно казано, протоколът SSL представлява катинар на връзката между нашия сайт и клиента. Като ключ за този катинар имат само клиента и ние, а предоставената ни информация се използва само за осъществяване на резервации на туристическите услуги, предлагани от нас.


ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ


✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, ние можем да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК.

✅Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


 

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА

 
 
ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


 

 


ЛЕТИЩА  БЪЛГАРИЯКогато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.