Защо Вашата резервация е направена на сигурно место?

Ние използваме сигурния протокол в интернет пространството - Secure Sockets Layer (SSL). Този протокол се явява като защита на връзката между клиентите и нашия сайт. SSL сертификатът криптира данните и защитава канала, по който се извършва комуникацията между браузъра на посетителя и уеб сървъра на сайта.

Всички данни, които преминават от браузъра на клиента до нашия сайт, са защитени и криптирани. По този начин предпазваме нашите клиенти от посегателства към поверителна информация, като телефонни номера, имейл адреси, данни от кредитни и дебитни карти и много други.

Образно казано, протоколът SSL представлява катинар на връзката между нашия сайт и клиента. Като ключ за този катинар имат само клиента и ние, а предоставената ни информация се използва само за осъществяване на резервации на туристическите услуги, предлагани от нас.

 

 ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


 

 
ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.