Позволен багаж за полетите на нискотарифната авиокомпания EasyJet (Изиджет). Авиопревозвача позволява превозването на ръчен и регистриран багаж. Ръчният багаж се превозва безплатно, а регистрирания се заплаща. Тук може да се запознаете в детайли относно превозването на двата вида багаж.


РЪЧЕН БАГАЖ
Ръчният багаж на всеки пътник е включен в цената на самолетния билет, но той не трябва да превишава максималните допустими размери: 45x36x20см. В ръчния багаж трябва да се побере и дамската Ви чанта или лаптопа, тъй като ако са по отделно, ще бъдете таксувани допълнително на место на летището преди да се качите в самолета.

Ако ръчният ви багаж е в допустимите размери, но няма достатъчно место в багажното отделение над главите на пътниците или под предната седалка авиокомпанията гарантира, че той ще бъде превозен без допълнително доплащане в друго отделение на самолета. Отделно от ръчния багаж, разрешено е безплатно качване на борда на чадър, патерица или чанта с покупки от безмитните магазини на летището. Задължително си запазете касовите бележки, ако сте пазарували от безмитните магазини на летището.

В ръчния багаж на авиокомпания EasyJet (U2) е позволено да се носят течности като парфюми, паста за зъби и други, като всяка опаковка не трябва да надвишава максимума от 100 мл. Всички течности трябва да бъдат представени преди проверката в прозрачен, найлонов еднолитров плик с размер 20см. x 20см.

Срещу допълнително доплащане може да вземете втори ръчен багаж с размери: 56x45x25см. За всяка дестинация и във всеки период от месеца, цената е различна.

РЕГИСТРИРАН БАГАЖ

Закупуване на регистриран багаж в същия момент с резервацията на самолетен билет (Препоръчителен вариант)
Регистрираният багаж (или още така наречен чекиран багаж) е на най-добра цена, когато го закупувате заедно със самолетния си билет.

Добавяне на регистриран багаж след като сте закупили самолетния си билет (Оскъпен вариант)
Ако резервирате само самолетен билет, без регистриран багаж и на по-късен етап решите да добавите такъв, центата му ще бъде по-висиока, от колкото по време на запазването на самолетния билет.

Добавяне на регистриран багаж непосредствено преди полета на летището (Не препоръчителен вариант)
Така регистрирания багаж ще бъде с най-висока стойност и най-вероятно за сумата, която ще заплатите ще може да си купите същите неща (ако са дрехи) след като пристигните в крайната си дестинация.

Регистрираният багаж задължително се представя на летището на гишето за регистрация (check-in), независимо, че имате онлайн регистрация и бордна карта за полета. Нискотарифната авиокомпания Изиджет (U2) предлага следните видове регистриран багаж: куфари до 15кг. до 23кг или до 26 кг. Като цената за всеки вид е различна в зависимост от дестинацията и сезона през който пътувате. Всеки пътник може да вземе най-много до 3 багажa за регистриране. Те могат да бъдат от един вид или смесено от трите вида.


ПРЕВОЗ НА СПОРТНИ СЪОРАЖЕНИЯ
Авиокомпания EasyJet позволява превозване на спортни съоръжения по полетите си срещу заплащане.

ПРЕВОЗ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ
Авиокомпания EasyJet не приема домашни любимци на полетите си.


ЦЕНТЪР ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ


ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК: 09:00 - 17:00
ПОЧИВНИ ДНИ: СЪБОТА и НЕДЕЛЯ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ


✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, ние можем да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК.

✅Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.НИСКОТАРИФНИ
САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

С ДРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

 

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА

 
 
ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК


 

 


ЛЕТИЩА  БЪЛГАРИЯКогато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.